CustomLooks

Shop

Home

Piese custom

pentru exteriorul mașinii

Folosim cele mai recente tehnologii de printare 3D pentru a produce piese auto custom pentru exterior, cu atenție pe detalii și rezistență la condiții variate de mediu. De la prototip la produs final, aducem o abordare tehnică și inovatoare în fabricarea pieselor auto custom.

Suntem dedicați oferirii unei experiențe personalizate complete. Cu capacitățile noastre avansate de proiectare și printare, vă permitem să adaptați dimensiunile, formele și caracteristicile estetice ale fiecărei piese pentru a corespunde nevoilor unice ale mașinii tale.

Piese custom

Pentru interiorul mașinii

Fiecare suport de pahar, ceas de boost și încărcător wireless este proiectat exclusiv pentru a se integra armonios în interiorul original de fabrică al modelului tău de mașină. Oferim soluții personalizate pentru a te asigura că accesoriiile noastre se potrivesc perfect și complet cu estetica și designul interior al mașinii tale.

Nu îți face griji cu privire la instalare sau modificări complexe. Accesoriiile noastre se integrează ușor și rapid în interiorul original de fabrică, oferindu-ți confort și funcționalitate fără a compromite integritatea mașinii dvs.


Categoriile de produse pe care le producem

  • Top Rating
  • New Arrivals
  • Featured Products

Bmw 5 series e39 cup holder

Rated 0 out of 5
(0 review)
30,00

BBS Rs 2 and Rc 302 wheel key

Rated 0 out of 5
(0 review)
35,00

Mercedes w210 gauge pod 52 mm E class

Rated 0 out of 5
(0 review)
21,01

Audi A4 A5 b8 b8.5 gauge pod left LHD

Rated 0 out of 5
(0 review)
25,00

Piese custom

pentru exterior

Transport Gratuit

La comenzile peste 300lei.

SUport tehnic

Pentru proiecte custom.